AA i Australien

Anton och Andreas resa i OZ

Click on the picture to the left and you will find the english blog that Anton is writing on.

Jobb i Ayr

Sänt till er 2015-05-30 03:20:21 från Kängoala land ,

Efter att ha kollat runt en del på olika typer av jobb. Vi har kollat med några olika working hostel och kollat runt på gumtree (Australiens blocket). De working hostelen som vi kontaktade hade inga platser för tillfället och bad oss att kontakta dem senare ifall vi fortfarande var interesserade. Anton hittade däremot en annons på gumtree om ett ställe i Ayr. Vi skickade in våra cv:n till dem och väntade på svar. Vi fick ett snabbt svar om att de ville ha lite mer information, efter vi svarade så blev det lite mer väntan. Dagen efter fick vi ett svar om att vi hade fått jobbet, ifall vi fortfarande var interesserade, det var vi såklart. Så det var dags att boka bussbiljett till Ayr. De ville nämligen ha en bokningsbekräftelse för att se att vi verkligen kommer.

Så vårat äventyr här i Cairns är på väg mot sitt slut för den här gången. Vi kommer att ta bussen till Ayr på tisdag morgon 7.30. och det tar dryga 7 timmar för att komma fram. Eftersom bussen går så tidigt så bestämde vi oss att vi ska checka ut på söndag för att slippa packa ihop tältet i mörkret på tisdag morgon. Istället checkar vi in på hostelet som vi bodde på i början av våran Cairns vistelse. Dels är det närmare till bussen och vi kan vara helt färdigpackade dagen innan.

Det skulle finnas internet på boendet vi ska vara på men enligt ägarna så var det inget att hurra över. Så tyvärr kan det bli att inläggen här på bloggen kommer med längre mellanrum en tid framöver.

Hoppas ni tyckt om läsning och att ni ser fram emot nästa.

Ha en bra dag

Andreas

Vilka är vi?

Min profilbild

Anton och Andreas

G'day mates! Vi befinner oss just nu i Australien på ett 1-års Work and holiday visum. Vi tänkte blogga lite om våran resa och uppdatera er med våra äventyr och upplevelser!

Tillbaka till Kängoala land

Arkiv